Moderátor: Moderátoři
 ).. jen detail
 ).. jen detail 

.
 .Exmortis píše:Skvělé, jednoduché a pochopí to každý ( třebas i já ). Supr, komentář myslim netřeba
Podle mě si všechno začátečník ošahá sám a na většinu přijde ... ale to jak si vložil ty zprávy pokud hráč dal ANO či NE a že při ANO začal boj sem netušil jak udělat. Cha! Takže díky moc. Další tutorial prosím.

.
 .

Exmortis píše:Když si stáhnu ten link na editaci a otevřu to tak mam černé pozadí, zřejmě tam musim asi něco importovat nebo nevim co dělám špatně ... , jinak skvělý tutorial! Celkem už to chápu zrovna sme udělal projekt o rozloze 3 mapy .. štve mě že nevim jak udělat aby NPC po vybrání tý správný možnosti uhnul z místa. A problém č2 aby když znova vlezu na tu mapu zpátky tak aby zůstal tam kde je. To první sem vyřešil tak že sem dal při spravný volbě erase event. A o políčko vedle dal to NPC znova s variablem kterýmu sme dal hodnotu a ten NPC pak odejde když se zvolí ta správná možnost. ( protože nastaví variabl na požadovanou hodnotu ) Mno prostě ... nevadí když to sem taky upnu a někdo mi nato mrkne? To zapamatování co se na mapě stalo by se šiklo. A taky nechci mít jedno NPC na mapě dvakrát, něak sem usí nastavit aby se pohnul... jenže jak?
Na edit: http://www.edisk.cz/stahni/71562/Testworld.rar_956.65KB.html
 Což se mi náramně hodí u teleport eventů, protože některé mám na 7 stran
 Což se mi náramně hodí u teleport eventů, protože některé mám na 7 stran 

Prostě grrr
 Prostě grrr  

Tak to se omluvám, ale nevšim jsem si toho.
 Tak to se omluvám, ale nevšim jsem si toho.

Zpět na Tipy, rady, tutoriály pro RM 2000/2003
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků