Key Input Processing v Power Modu 2003

Zde najdete typy na práci v RPG Makeru 2000 a 2003.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Key Input Processing v Power Modu 2003

Příspěvek od Neas » listopad 13, 2009, 4:43 pm

Caf.
Neví pls někdo, jak funguje v Power Modu to používání všech tlačítek na klávesnici? Myslim že to nějak využívá Variable 0004, ale to je tak všechno, pořád na to nemůžu přijít.
Díky :D

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1416
Registrován: červen 13, 2007, 11:05 am
Bydliště: Brno, snad někde na kopečku.

Příspěvek od Grim » listopad 13, 2009, 4:47 pm

Pls pošli zip s Power Modem, zkusím vyzkoumat.
Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1329
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubický, nebo Jihomoravský kraj ¯\_(ツ)_/¯

Příspěvek od Vivi » listopad 13, 2009, 6:39 pm

Power mode je tu
Kdo ví proč, překoná jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1416
Registrován: červen 13, 2007, 11:05 am
Bydliště: Brno, snad někde na kopečku.

Příspěvek od Grim » listopad 13, 2009, 8:01 pm

Díky tu je překlad nápovědy plus čísla klapek:
Přílohy
powermodetxt.zip
Překlad textu z anglliny srry překládal Goolič
(6.81 KiB) 191 krát
Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1329
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubický, nebo Jihomoravský kraj ¯\_(ツ)_/¯

Příspěvek od Vivi » listopad 13, 2009, 8:27 pm

Už jsem na to přišel, musíš toiž dát pokaždý před klapkou kterou chceš zmáčknout key input processing (enter password pro rm2k3 patch 0.9) a store in variable 4
Kdo ví proč, překoná jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Příspěvek od Neas » listopad 13, 2009, 10:32 pm

Vivi: Na to už sem, přišel taky, ale docílil sem akorát toho že se určitej proces spustí po stisknutí jakýkoli klávesy, místo jedný konkrétní
Grim: Gomen, ale z toho návodu sem nějak vůbec nepochopil co s tim..

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1329
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubický, nebo Jihomoravský kraj ¯\_(ツ)_/¯

Příspěvek od Vivi » listopad 14, 2009, 10:06 am

Neas : Jestli to je tak, ?e chce? napsat do toho makeru třeba "Něco",
a chce? mít časovej limit, tak potřebuje? :
1 switch
1 variable
2 eventy (na mapě, common...)
na první stránku eventu napí?e? :
@> Key input processing (store in V.4)
@> Fork conditions : if V.4 is [78]
@> Change variable : pismena +1
@>
@>ELSE
@>
@>END
udělá? si tolik stránek, kolik potřebuje? písmen a na ka?dou stránku si dá? jedno písmenko, u mě to vypadá třeba tak:
Obrázek

A druhej hevent :
@> Wait (dejme tomu) 3.0
@> Message : Nezvláds to.
@> Variable [4] set : 0
@> Switch [Psanicko] OFF

Snad to pochopí? :wink:
Kdo ví proč, překoná jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Příspěvek od Neas » listopad 15, 2009, 11:14 am

JJ, už mi to funguje, díky ^~^

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1329
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubický, nebo Jihomoravský kraj ¯\_(ツ)_/¯

Příspěvek od Vivi » listopad 15, 2009, 11:48 am

není zač :D
Kdo ví proč, překoná jakékoli jak. -Nietzsche


Zpět na Tipy, rady, tutoriály pro RM 2000/2003

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník