Chyba RPGVX RTP

Zde najdete typy na práci v RPG Makeru VX a VX Ace.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 17
Registrován: březen 3, 2014, 11:21 am

Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od Happynier » březen 3, 2014, 11:24 am

Zdravím.
Stáhl jsem si demo jednoho scriptu, ale nejde mi spustit. Hází mi to chybu, že mi chybí nějaký rpgvx rtp.
Neví někdo jak to fixnout? Děkuji
Momentálně pracuju na :

TDL: Rebirth - Verze 1.0.1 (2%)

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 530
Registrován: květen 21, 2012, 7:28 pm
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od feryk » březen 3, 2014, 1:26 pm

Co znamená "demo jednoho scriptu" ?
Asi ti chybí rtp set. :)
Aktuální projekty v RM VXA:
: Bludný holanďan ... 100 % hotovo : http://uloz.to/xptFokkX/bludny-holandan-v1-03-exe
: TOW I: Escape from The Chaos ... 25 % hotovo

Více na https://www.feryk.cz
Fb: https://www.facebook.com/feryk.cz
Telegram: https://t.me/+ZsRVWyY3w-1mYjVk
Discord: https://discord.gg/txTDTvbZu4

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 17
Registrován: březen 3, 2014, 11:21 am

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od Happynier » březen 3, 2014, 2:15 pm

No řekněme prostě demo, ne?..
A co ten rtp set je?
Momentálně pracuju na :

TDL: Rebirth - Verze 1.0.1 (2%)

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 530
Registrován: květen 21, 2012, 7:28 pm
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od feryk » březen 3, 2014, 2:55 pm

No rtp set je balíček s grafikou a hudbou, kterou hra (demo) používá. Demo může být bez této grafiky nebo už s ní (většinou pokud je i s grafikou apod, tak má větší velikost). Pokud je bez toho, tak si to bere z disku, z místa, kde je instalován ten RTP balíček ( což má každý, kdo něco dělá v makeru ). :)
Aktuální projekty v RM VXA:
: Bludný holanďan ... 100 % hotovo : http://uloz.to/xptFokkX/bludny-holandan-v1-03-exe
: TOW I: Escape from The Chaos ... 25 % hotovo

Více na https://www.feryk.cz
Fb: https://www.facebook.com/feryk.cz
Telegram: https://t.me/+ZsRVWyY3w-1mYjVk
Discord: https://discord.gg/txTDTvbZu4

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 530
Registrován: květen 21, 2012, 7:28 pm
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od feryk » březen 3, 2014, 2:57 pm

Jinak ten balík se dá stáhnout, určitě i tady někde na foru bude odkaz. :)
Aktuální projekty v RM VXA:
: Bludný holanďan ... 100 % hotovo : http://uloz.to/xptFokkX/bludny-holandan-v1-03-exe
: TOW I: Escape from The Chaos ... 25 % hotovo

Více na https://www.feryk.cz
Fb: https://www.facebook.com/feryk.cz
Telegram: https://t.me/+ZsRVWyY3w-1mYjVk
Discord: https://discord.gg/txTDTvbZu4

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 852
Registrován: říjen 30, 2007, 2:56 pm
Bydliště: Pardubický kraj

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od Lukaaash » březen 3, 2014, 5:17 pm

Ahoj.
Zaprvé je pro řešení problému zapotřebí co nejvíce informací, takže třeba přímo ten script atd.
No a zadruhé... bylo už vysvětleno, odkaz http://www.rpgmakerweb.com/download/add ... e-packages
Stáhni balík do VX a nainstaluj.
ObrázekObrázek Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 17
Registrován: březen 3, 2014, 11:21 am

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od Happynier » březen 3, 2014, 5:45 pm

Konkrétně to demo.. Myslím, že by mohlo stačit napsat, že mi vlastně nešlo ani jedno demo, co jsem tu z fora stáhnul a pokusil se spustit.
Momentálně pracuju na :

TDL: Rebirth - Verze 1.0.1 (2%)

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 852
Registrován: říjen 30, 2007, 2:56 pm
Bydliště: Pardubický kraj

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od Lukaaash » březen 3, 2014, 6:15 pm

Jo, tak to bude ono :D
ObrázekObrázek Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 17
Registrován: březen 3, 2014, 11:21 am

Re: Chyba RPGVX RTP

Příspěvek od Happynier » březen 4, 2014, 2:02 am

Jasně teď mi došlo, že ta dema byla pro VX a já mám VX Ace :? Moje chyba.. :D
Momentálně pracuju na :

TDL: Rebirth - Verze 1.0.1 (2%)


Zpět na Tipy, triky, rady a tutoriály k RPG Makeru VX/Ace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků