Já znám je?tě (X=číslo
\c[X] Barva textu, 0 je bílá.
\v[X] Zobrazí hodnotu proměnné (variablu) (např : proměnná 69 je počet zbraní, tak ti to zobrazí ?e má? tolik a tolik zbraní)
\n[X] Zobrazí jméno Actora (v české verzi herce). Pořadí je podle databáze.
Jasné, tak to ale musí? napsat, aby to pochopili v?ichni
tady je v?e (omlouvám se za posunutý text, nějak se mi to zmr?ilo a u? se mi to nechce vypisovat znovu):
Lukaaash píše:Jasné, tak to ale musí? napsat, aby to pochopili v?ichni tady je v?e (omlouvám se za posunutý text, nějak se mi to zmr?ilo a u? se mi to nechce vypisovat znovu):
víc u? nejsou a je?tě jak se dělá ta lomená čára kdy? dám SHIFT a kde je to ú tak mi to udělá tohle:/
Lukaaash píše:jde to více způsoby, např Pravý Alt + Q, jsou i dal?í, ale teď si opravdu nevybavuji
já to pí?u levý alt + 9 + 2 (na numerické klávesnici)
EDIT:
a ta zkrataka \> zobrazí zbytek řádku najednou, bez takovýho toho efektu postupného vypisování textu, který nás v?echny tak ?tval v BH před soubojem s Crostem
Já pou?ívám zkratku levý alt+9+2 ale některé klávesnice (jako i ta moje) mají klávesu napravo od levého shiftu, která primárně napí?e právě \ a s přidr?ením shiftu |
A ano, ten rozhovor přeed soubojem s crostem mě ?tval víc ne? to ?e jsem crosta furt nemohl dát
Neas píše:a ta zkrataka \> zobrazí zbytek řádku najednou, bez takovýho toho efektu postupného vypisování textu, který nás v?echny tak ?tval v BH před soubojem s Crostem
jo aha, chápu, tak?e se to dá udělat třeba jako výkřik, překvapení
Neas píše:a ta zkrataka \> zobrazí zbytek řádku najednou, bez takovýho toho efektu postupného vypisování textu, který nás v?echny tak ?tval v BH před soubojem s Crostem
jo aha, chápu, tak?e se to dá udělat třeba jako výkřik, překvapení