Konnichiwa, jestli někdo umí spritovat, mohlibyste mi pomoc? rád bych udělal RPG podle příběhu co mě napadl, základní představu když mi budete chtít pomoc, v avatarovi máte pomoc, takže díky už předem
je to iron man, potřebuju pomoct v tom smyslu že bych potřeboval udělat spritey podle mých postaviček, které najdeš na http://Synned-the-Guill-Pig.deviantart.com/ předem děkuji
máš tam sonica, knucklese, shadowa, tailse, Rouge, Espia, Nights, amy, někoho jako emerla a super sonica, toho v obleku neznám, rouge shadowa a espia tam máš 2 krát
aspoŇ nekto kto ma predstavu a urobil náčrt, každý co ode mňa chcel grafiku mi len povidal co chce ale si prvy co mi to konečne načrtel, neco skusim a potom sa ozvem...
no, já používám rpgmaker vx, takže, ten sprite co mám v ikonce je od JoshtheHedgehog15 na deviantartu,ale díky že mi chcete pomoct, takovýmu noobovy jako já kterýmu jde jen kreslit sonic charactery.
to jste nade mnou už zlomili hůl nebo co? čekám tu docela dlouho, ale chci poděkovat, jestli pracujete na těch spritech, arigato, jo a jestli někdo bude chtít být ve hře jako sonic character, budu rád když my pošlete popis já ho nakreslím a vy budete mít představu jak vypadáte, teda v komixu, dělám ho a postuju na deviantart, arigato