Tak zdravím všechny členy ... Jsem jen další RPG Maker maniak, který si myslí, že umí všechno...
Tak jo... každý to jednou udělá... (měl by

) takže to řeknu co nejstručněji: Je mi 14
jsem z Kravi... tedy z Karviný. S Rpg makerem pracuju už nějáké ty dva roky... Pracuju spíše s RPG Makerem 2000 a trochu s Vx ale taky s 2003. Xp používám taky. (Jo zapomněl jsem na Rpg Maker 95 ale ten používám minimálně...) V Rpg Makeru 2000 mám rozdělané celkem 3 projekty, do kterých vkládám všechen svůj čas. Jeden projekt hotovej (6 hodin, ale jen pro mě

) a ten je pro mě úspěch (Taky jsem hrál (spíše hraju) legendy jako Laxius power 1,2,3, Romancing walker, bla bla bla) ... v RPG 2003 1 projekt, ve XP zatím trénuji, a VX opět 1 projekt, v kterém však také trénuji (Zatím trénuji skriptování ... Úspěch? 1%...) A KDYKOLIV SI VYZKOUŠÍM JAKOUKOLIV HRU... POKUD NĚKDO BUDE POTŘEBOVAT BETATESTERA... Jinak mimo Rpg makery jsou hry s editorem ty pravé (Far Cry, Quake 4 ... Wolfenstein 3D (To myslím vážně

)) Jinak taky sledují Anime nebo čtu Mangu... Taky ji kreslím

Celkem jsem v tom dobrej... ... no tak děkuji, že jste klikli na tenhle ehm... Topic....

Doufám, že tu zapadnu...

... Tý jo! To jsem trochu přehnal...

kdo tohle bude číst?
Speciálně upgradovaný signature, abych vypadal, že jsem velice pracující a schopný člověk.
Projekt? Já? Hahaha, jo dobrý. Ne, vážně... okay, něco málo dělám. :c
Anime:
http://myanimelist.net/animelist/artyom_dairokaXfire: looserandpreyltrk345