Zdravím . Jsem již na fóru zaregistrovaný nějaký ten pátek, ale na tuto sekci jsem narazil až teď. Mé jméno je lopolo28. Mezi mé záliby patří hraní her, jak už asi značí to, že jsem zde. Hraji ve většině případů už spíše Strategie a RPG, protože z klasických FPS her už mě bolí hlava a už jsem z nich vyrostl. Mezi mé oblíbené hry patří LoLko, Skyrim, BH a FS a mnohé další. Avšak mám i záliby co se týče okolního světa. Rád pozoruji přírodu a vše, co se v ní děje. Také rád chodím na různé festivaly, ať už hudba nebo hry, cosplaye atd. Chodím na IT školu a proto jsem se vrátil zpět, sem na fórum, protože chci začít vyvijet své vlastní RPG. Vím, že to není jednoduché, ale s trochou snahy se mi to snad podaří. Mezi mé další záliby, i když už né aktuální, pač jsem dokončil tento předmět, jsou logické obvody a vytváření her v nich. Ve druhém ročníku jsem si vydělal na tomto předmětu něco okolo 3,5k, pač není jednoduchý, avšak, když už opakujete ročník a máte něco za sebou, dokážete v tom vytvořit za pár dní, ba hodin hry, které jsou již na nějaké úrovni, co se týče těchto obvodů. Mezi mojí oblívenou hudbu patří Electro, Dubstep, Hardstyle, ale i taková skupina jako jsou Kabáti a jiné. Nevím, co jiného dodat, tak snad abych vám popřád hezký den a hodně zdaru.
Otázka na vás: Jaký program je nejpřívětivější pro vývoj RPG her. Učím se aktuální v RPGM VX Ace.