Ahoj, jsem Legition
pocházím z Ústí nad labem, momentálně bydlím ve Slaným.
Je mi 16 let(skoro 17) a jsem Rpg makerem nad?en. Mám rozpracovaný projekt ov?em dostávám se do patových situacích kvůly neznalosti skriptů a eventů. Jinak v?echny zdravím a přeju ?tastný vytváření her, třeba i já jednou něco vydám .
Tak tu vitej, klidne se ptej a ja na vsechno rad odpovim... i kdyz tu nemam naky velky prava, tak sem aspon ten, co nikdy nespi . Kazdopadne ted zrovna na nicem nepracuju, ale rad poradim a ted ti preju hodne stesti do tvoreni... at vyresis vsecky sve zdanlive neresitelne problemy.
Pomohl jsem ti? Pomoz i ty me. Jdi na --TUTO-- stranku a klikni na reklamu kterou tam uvidis. Tobe to zabere par vterin a me to pomuze.
Já jsem tady taky k mání, sice jsem jenom trapnej spammer, ale za ten 1 a 1/4 rok co tu jsem, jsem dokázal pobrat hodně informací o RM. Za půl roku se u? nebude? muset ptát skoro na nic..doufám ?e posune? tvoření v RM na novou úroveň ?ílens...ehm nic.
Jinak VÍTEJ.
Naposledy upravil Vivi dne únor 16, 2010, 9:10 pm, celkově upraveno 1
Stare RM projekty zrušené (viď stare prispevky) a RPG Makeri už nerobim(asi 3. rok). Momentalne sa sustredim na všeobecne programovanie typu Java,C++,C.