Mě osobně přijde lepší ta druhá možnost (bez profese) protože je to prostě pouho pohé sbírání rostlin

Díky za vaše rady

Moderátor: Moderátoři
Poryg píše:Já bych to udělal takhle: Sbírat rostliny bys mohl normálně, ale kdyby jsi je měl na lektvary, tak bys je mohl rozeznávat pouze jako alchymista.
Vysvětlím to takhle: Pokud tam máš lektvary, tak bys měl různý obrázky, ale neměl bys tam názvy rostlin, takže by sis nemoh namíchat lektvary podle předlohy a musel bys experimentovatKdežto kdybys byl alchymista, tak bys poznával ty rostliny a tak by sis mohl namíchat lektvary se 100% přesností.
Poryg píše:Ještě assassinace
Prostě pokud tě postavy nevidí, můžeš je zabít na jednu ránu, ale pouze v noci, pokud tam máš střídání dne a noci, pokud ne, tak se o to nepokoušej
Nebo například by tam mohla být profese Politik
Poryg píše:No a toho politika by nikdo neměl rád
Poryg píše:No, dobře, tak ustoupíme od politika, co takhle zloděj?
JKlena píše:Ten nápad s těmi názvemi se mi líbí jen rozmýšlam jak to uvést do praxe... relativne bych to dal jen bych musel znát zápis itemú ve scriptech. Legáči neviš jak se definou itemy co? Řek bych $game_items[X] ale nevim no, kdybys chtěl marbone, kouknul bych se na to a vypracoval script kterej by vzávilosti odnejaké promenné měnila názvy jistejch itemů, ale na tom bychom se museli přesneji dohodnout....
Michalc píše:Zloděj je povolání! A obzvášť tak, jak ho popisuješ ty! Může bejt profese "zlodějina" nebo "kradení" Ale pokud řekneš zloděj a začneš mu rvát schopnosti, jako přetvářka, děláš z toho povolání.
Já jsem píše:Ale jinak bys tam tedy mohl dát třeba odhalování pastí, přetvářka urč. pocitu, aby jsi mohl mluvit s některými osobami, nebo např. válečný pokřik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků