Moderátor: Moderátoři
Poryg píše:mám na HDD 1,35 GB volného místa
Poryg píše:Procesor 700 MHz, paměť 384 MB RAM (3 RAM karty), grafická karta Ati Radeon 9000 Series 64 MB, atd... Všechno to spoňuje, ale ten processor je tak mezi. Toto vynahrazuju Game boosterem, takže by mi to mělo šlapat v pohodě. Ještě existuje možnost, že mám na HDD 1,35 GB volného místa, což můj comp rapidně zpomaluje.
Poryg píše:Procesor 700 MHz, paměť 384 MB RAM (3 RAM karty), grafická karta Ati Radeon 9000 Series 64 MB, atd... Všechno to spoňuje, ale ten processor je tak mezi. Toto vynahrazuju Game boosterem, takže by mi to mělo šlapat v pohodě. Ještě existuje možnost, že mám na HDD 1,35 GB volného místa, což můj comp rapidně zpomaluje.
jandurek píše:Poryg píše:Procesor 700 MHz, paměť 384 MB RAM (3 RAM karty), grafická karta Ati Radeon 9000 Series 64 MB, atd... Všechno to spoňuje, ale ten processor je tak mezi. Toto vynahrazuju Game boosterem, takže by mi to mělo šlapat v pohodě. Ještě existuje možnost, že mám na HDD 1,35 GB volného místa, což můj comp rapidně zpomaluje.
tak tebe lituju... já mám procesor dvoujádro 2.66 Ghz RAM 2000mb NVidia GEForce 7800 GT 256mb a i tak jsem nespokojený
Maxicek píše:Poryg píše:mám na HDD 1,35 GB volného místa
OT: Na to si dej bacha, může se ti stát že se ti nebude chtít načíst windows, mě se to stává vždycky když mam na HDD míň než 10GB... Ale to už jsme něják OT. -.-"
PS: Pro lepší běh FS vypni všechno co nepotřebuješ a nic nestahuj ;]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků