dík, tak jsem to zkusil, neni to špatný... jen nevím, proč se to jmenuje fallout... má to nějakou spojitost s hrami? je to ve stejném světě? v jakém časovém období? budou tam stejná místa, stejné postavy? pokud to děláš jako free hru, tak pohoda, pokud bys to chtěl zpeněžit, tak bych vybral jiný název, abys neměl problém se značkou.

jinak k samotné hře... popravdě jsem se nedostal napoprvé ven, udělal jsem ten písemný test, ale pak mi říkala, abych šel na ošetřovnu, ale tam se nic neděje a nevim jak dál, ven jsem se nedostal, je zavřeno a nikdo jiný se mnou už nemluví znova.
také se mi povedlo sebrat jen lékárničku, nevím jestli tam je více věcí na sebrání... každopádně bych přidal nějaký zvuk při sebrání, abych si vůbec všiml, že jsem něco vzal.

jinak se vyskytují běžné chyby jako průchozí věci na stolech a na bednách, také se tam objevuje chyba při zobrazování textu, pokud se postava pohne, objeví se text dvakrát, respektive jak tam máš více typů textu, tak se jeden přepíše přes druhý a pak ten pod tím vyčuhuje po stranách, to si oprav.

také mi někdy nešlo ovládání myší, např v pipboyi, když myší kliknu na schopnosti a ještě u jednoho to dělá, tak se nestane nic, musim to otevřít klávesou.
další věc, rozhodně přidělej mapu, aby člověk nechodil zmateně sem tam a netočil se v kruhu mezi výtahem a schody, takže mapa vaultu se hodí, je jedno jakym stylem to uděláš, ale hodí se

také bych více zapracoval na textech, jelikož je to rpg, tak text je důležitý a některé texty, jsou trochu odfláknuté, ale vím, že je to teprve na začátku. určitě uber u některých postav na drzosti a vulgaritě, hlavně ve vaultu, tam lidé budou mluvit asi normálně a spíš strojově než přidrzle a vulgárně.

působí to pak divně.
jinak dobrý a určitě na tom pracuj dále.

možná by bylo dobré pro testy vytvořit verzi, která nebude tak velká na stažení a nebude zbytečně obsahovat defaultní grafiku, kterou hra nepoužívá.