Cau vsichni... Hledam pro Bratrstvo nekoho, kdo by mi trochu pomohl s mapou... Mapy, ktere ted potrebuju zvladam celkem obstojne sam, ale potreboval bych predelat mesto pred hradem. Mam tam takove nejake provizorni, ale casem by to chtelo neco poradneho. Tak hledam nekoho, kdo by mi zkusil udelat nejake to hradni mesto.
Velikost mapy je celkem nedulezita... dejme tomu od 40x30 az po nakejch treba 80x60... Hlavne aby to nebylo preplacany, ale ani prazdny. Tileset taky neni jednoznacne urceny, ale nejpraktictejsi bude asi castle town, i kdyz se nebranim nicemu. Dulezitejsi je, co mapa musi obsahovat. Tak od zacatku. Nahoru z mapy musi byt cesta k hradu, to znamena zkratka a dobre cesta nahoru ke konci mapy... V mape by melo bejt nekolik domu (ja jich tam mam jen 5, ale pokud by jste jich tam nacpali pres 10, bylo by to jenom dobre...). Dale na mape musi byt dva stanky, muze byt jeden vertikalne a druhy horizontalne a je jedno, jak od sebe budou daleko, ale proste je tam potrebuju. Samozrejme vzhledem k tomu, ze to je hradni mesto, tak by se tam hodily nejake ty kyticky, stromy, muze byt i takova ta fontana nebo co to tam je v tom tilesetu, parcik nebo cokoliv co se tam vejde a bude to vypadat dobre. Cele mesto by melo byt obehnano hradbami! mesto bude ohrazeny, ale vlevo, vpravo i dole musi zustat este par policek volnych vedle hradby. Nahore hradba povede az uplne na konec mapy. Mimo mesto (tzn za hradbu) se pak narvou nejake stromy nebo cokoliv a dole, kde bude brana ven z hradeb bude krizovatka, od ktere povedou tri cesty - dolu, doprava a doleva (a samozrejme nahoru zpatky do hradu). Tyhle cesty povedou az na konce mapy. Kdyby se o to nekdo pokusil, tak predem diky.
EDIT: Jeste me napadlo par detailu. Vsechny domy musi byt zavrene, neplanuju zadne vlezani dovnitr. A potrebuju ciste jen mapu, takze naeventuju si vsechno sam... Vcetne tech zavrenych dveri
takze baraky muzete stavet kompletne zdene... Mapu mi pak muzete poslat budto jako neencryptovany projekt nebo jen samostatnej soubor.