od JKlena » říjen 10, 2010, 7:18 pm
Rozhodl sem se založit tuto sekci protože chystám velký návrat k stargate už sem i vymyslel text do úvodního videa, nebudu se tu obkecávat ten text vám i bez videa řekne hodne:
,, Stargate ALTERA''
Antikové, v dnes známem vesmíru údajne nejvyspělejší rasa. Nekteří jim říkaj "Předkové" jini "Bohové" zbylý proste "Antikové", ale najdou se i tací jež je podnes nazývají "Alteráni". Je to rasa jež dosáhla také inteligence že opustili formu fyzického bití a přešli na vyžší formu bití. Niní existují pouze jako energie.Nebilo tomu ovšem tak vždy. I tahle rasa prošla vývojem, bádaním, objevováním, učením se. Taky měli své krušné chvilky. A taky pocítili válku i mír. Také kdysi byli prostí farmáři, a časem ....
Video kde budou budovat město jako je atlantida, lode třídy Aurora, a pár hvězdných bran.
Ale vratmě se v čase ješte dál, vraťme se tam kde jen začali objevovat vesmír na lodích. Do doby kdy ješte neexistovali brány. Už v té době navázali kontakt s vyspělími rasami, snemiž založili koalici. Tuto koalici nazvali "Společenství čtyř". Patřili sem "Asgardi" rasa lidí jež dělala nelidské experimenty. Pokoušeli se vzájemne klonovat, ale nikdy nevypěstovali klon schopný myslet samostatne, ale časem přišli na to jak přenášet své vjedomí. A v tedy začali trpět vplivem své vlastní geniality.... Dále sem patřili "Furlingové" tajemná rasa cestovatelú. Byl to národ jež vždy chtěl objevovat vesmír a nikdy se nezajímali o svou vlastní planetu.Následkem vývoje své technologie ji zničili, ti jež přežili zůstali na mateřských lodí jako lidé jež nikdy nebudou mít domov, jako CESTOVATELÉ....Také sem patřili "Noxové" rasa bojovníku s nesmírne vyspělími zbraněmi, ale zašli moc daleko, tak daleko že je jejich vlastní zbraně téměř vyhubili... Ti jež přežili, se stali pacifisty.... Ale né všichni... A také sem patřili "Alterané" rasa výskumníkú jež chtěli vytvořit dokonalý svět, po objevu mezigalaktického cestováni se rozhodli vytvořit si dokonalou GALAXII, ale cestování na lodích bylo nevýhodné pro všechny rasy. A tak se koalice Čtyř rozhodla vybudovat systém hvězdných brán pro rychlejší dopravu. Noxové, jež tedy měli nejrychlejŠí lodě doslova "Rozesáli" prototypy bran po mnohých planetách. A právě vtedy znikli prvé Alteranské průzkumné tými, jež měli za úkol seznámit vyspělé rasy s jejich technologií a navázat obchodné vtahy, a ty méně vyspělé rasy naměrovat tim správnym směrem...
Co se systémů týče:
ABS (moje)
CMS (moje)
AMS (R4)
HUD (moje)
DMG system (moje)
To je zatim všechno až dokončim výzor brány (do 2 dnů to typuju) tak sem dám screen, dovtedy si můžete pokrok shlédnout v sekci "resource k RMXP" téma "STARGATE ze vŠím všudy". Doufám že sem vás zaujal a Že se vám hra bude líbit, ale vězte že se ji pokusím dohnat k dokonalosti a bude to chtít opravdu kopu vlastní grafiky (i když s Paint.NET to nebude tak zlé) bude to trvat opravdu dlouho....