Příběh:
Hlavní hrdina žije v jedné malé vesničce nedaleko pobřeží. Jednoho dne musí doručit meč zákazníkovi do sousedního města. Jenže vzápětí zjistí, že muž který ho měl převzít najednou zmizel neznámo kam. Aby splnil úkol, musí proštourat celý ostrov a ztraceného muže najít. Aby se cestou nenudil, přidá se k němu zdatná lučištnice a jeho dlouholetá kamarádka. Po dlouhém putování ztraceného muže nakonec objeví v horkých pramenech, jak si léčí rány a dozvídají se od něj znepokojivý příběh. Poslední válka s temnotou totiž nedopadla tak štastně, jak by se mohlo zdát. Vojska démonů se možná stáhla zpátky, jenže monstra, které si zotročili nebyli vráceni tam, kam patří, takže svět upadá do chaosu. Hrdina je proto požádán o pomoc s vrácením monster do jejich přirozeného prostředí. Samozřejmě jako správný hrdina nabídku neodmítne, takže následuje putování po celém světě a hledání monster. Mezitím se ale schyluje k dal?ímu problému. Pán temnoty se totiž tentokrát snaší o vpád do města věčného světla, což by znamenalo katastrofu nejen pro planetu, ale i celý vesmír. Hlavní rada se proto kvůli nedostatku zkušených ochránců rozhodne vzít život nejlepšímu bojovníkovi na světě...
Na hře jsem dnes začal pracovat a zrovna jsem dokončil první mapu s pokusným textem, která bude jen takový úvod. Původně jsem chtěl dělat v XP ale nakonec jsem vyzkoušel VX a budu tak pokračovat v něm, i když se mi zdá, že má trochu horší grafiku.
obrázky
v2
Skupina na facebooku -> http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 688&ref=nf