JKlena píše:uhm gale je na pixealart,aj ked osobne dávam prednost malovani a par prípadných úprav v gimpe... a ukaž neco, nehambi sa nejsme tu žádný borci
No tak jo. Tak tady máte jednoho Bosse z přicházející hry o které jsem mluvil. Tím myslím ten zakletej dům.
PS: Než začnete hodnotit obrázek rád bych k tomu dodal pár věcí.
1. Vzhledem k tomu, že ta Kytka je velká, tak bohužel mi nešlo to nějak exra vystínovat. Aby jste měli představu je tam znázorněn jeden panáček. Plánoval jsem tu kytku mnohem větší, bohužel, když jsem se jí snažil vystínovat tak to vypadalo hrozně. Takže jsem se ji pokusil, alespoň zmenšit na takovou úroveň aby byla dost velká a aby nevypadala stupidně.
2. Tohle je v podstatě jen jeden obrázek neumím dělat gif. Ve hře bude ta kytka v pohybu. Respektive bude jakoby dýchat a to žlutý uprostřed budě měnit barvu.
3. Ty kořeny co vidíte takhle vypadaj sice stupidně, nicméně ve hře budou jakoby do země.
4. Ano mluvil jsem o tom, že ta hra nebude akční, ale hlavně logická. Což samozřejmně stále platí. Každého Bosse nebo nepřítele budete muset ve většině porazit hlavou a ne silou.
5. Prosím nesmějte se nejsem žádnej expert.
6. Velice rád přijmu jakoukoliv kritiku či nějakou radu či nápad.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.