Moderátor: Moderátoři

. Ted dělám českou verzi, anglickou hrát nebudeš nebo jo ?
 . Ted dělám českou verzi, anglickou hrát nebudeš nebo jo ?
 feedback ? (ani ne tak na gramatiku, tak je ok) Spíš na ten příběh. (a jestli tam mam někde blbě , čárky tak možná rychle zmínit, at si to zopaknu).
 feedback ? (ani ne tak na gramatiku, tak je ok) Spíš na ten příběh. (a jestli tam mam někde blbě , čárky tak možná rychle zmínit, at si to zopaknu). 
 Ale mám pocit, že by to moc lidí nehrálo a zpětná vazba takřka nulová.
 Ale mám pocit, že by to moc lidí nehrálo a zpětná vazba takřka nulová.   Ale možná to přece bude statá za to ! Mně udělá radost, i když si to zahrajou jen 2-3 lidi.
 Ale možná to přece bude statá za to ! Mně udělá radost, i když si to zahrajou jen 2-3 lidi.  

Ale už jsem bohužel, pro mě bohudík, upgradoval na čtyřjádro, takže už nemůžu otestovat na starém kompu.
 Ale už jsem bohužel, pro mě bohudík, upgradoval na čtyřjádro, takže už nemůžu otestovat na starém kompu. 
 To je rychlost, co ?
  To je rychlost, co ? Konečně budu dělat i nesekající se videa
 Konečně budu dělat i nesekající se videa 
 )) který pro plošinovku bude lepší než nějaka fantasmagorie. hudba je placeholder a nevim odkud pochází. X_X ale určitě ji dám hudebnikovi jako referenci, něco takového bude fajn pro intro.
)) který pro plošinovku bude lepší než nějaka fantasmagorie. hudba je placeholder a nevim odkud pochází. X_X ale určitě ji dám hudebnikovi jako referenci, něco takového bude fajn pro intro.
 )) až se k tomu vrátím. Každý detail je fajn,
)) až se k tomu vrátím. Každý detail je fajn,

Zpět na Projekty ve všem ostatním
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků