Moderátor: Moderátoři

tahle věta by se hodila spíš někam, kde chce někdo zemřít, protože neunesl tíhu něčeho... a né do kontextu, že chce navrátit mládí.
 tahle věta by se hodila spíš někam, kde chce někdo zemřít, protože neunesl tíhu něčeho... a né do kontextu, že chce navrátit mládí. . Ale porovnával jsem to s podobnými hrami, které se objevily na kickstarteru. A věřte, že některé položky jsou poměrně drahé muzika, digitální art, atd. (cover určitě budu chtít).
 . Ale porovnával jsem to s podobnými hrami, které se objevily na kickstarteru. A věřte, že některé položky jsou poměrně drahé muzika, digitální art, atd. (cover určitě budu chtít). 

feryk píše:co je to snes era?
jinak nevidím rozdíl mezi 20 a 25 dolarů.
jinak jsem to přečetl a ok. k částkám se nevyjadřuji.

Lord čuník píše:feryk píše:co je to snes era?
jinak nevidím rozdíl mezi 20 a 25 dolarů.
jinak jsem to přečetl a ok. k částkám se nevyjadřuji.
snes éra je éra konzole SNES. Časy Super Mario world
Já to jinak npřečetl, protože link mi nic moc neřekne, z nějakého důvodu

Začal jsem hrát demo z Indiegogo a mám nějaké připomínky:
 Začal jsem hrát demo z Indiegogo a mám nějaké připomínky:

Ano, muzika je velmi drahá. Po failu na indiegogo jsem nežral nic po 3dny před výplatou, tak jsem měl takové krušné období.
 Ano, muzika je velmi drahá. Po failu na indiegogo jsem nežral nic po 3dny před výplatou, tak jsem měl takové krušné období.  

)
 )
 Kolik z nás začalo x projektů a kolik z nich jsem dokončili. Řekl bych, že je to u mě tak 1:1 hotové / nedokončené.
  Kolik z nás začalo x projektů a kolik z nich jsem dokončili. Řekl bych, že je to u mě tak 1:1 hotové / nedokončené.Zpět na Projekty ve všem ostatním
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník