Moderátor: Moderátoři
Rebel píše: MMF je docela v CZ neznámej, /
Raiper34 píše:Rebel píše: MMF je docela v CZ neznámej, /
MMF 2 je v CZ a SVK dosť známi!.....
Rebel píše:Raiper34 píše:Rebel píše: MMF je docela v CZ neznámej, /
MMF 2 je v CZ a SVK dosť známi!.....
Dobrá, podle mě zas tak znám není. Většinou se s tím potkávám pouze formou zahraničních her, kde v recenzi autoři popisují MMF. Construct neznám, shlédl jsem pár videií na youtube, má zřejmě potenciál a také možnosti, které bych asi nevyužil. Nejsem programátor a opravdu tomu nechci věnovat časopravdu víc znát nepotřebuju. MMF mi příjde jako zajímavý engine a tím, že jsem napsal neznámej jsem měl na mysli, co se komunity týče - nic jsem aktivního nenašel, jen jedno mrtvé mmf forum. zdroj google.
Zaujal, takže se mu rozhodně budu věnovat. Jj MMF2 je placený, stejně tak jako RM XP, VX.
JKlena píše:MMF 2 se mi taky líbil, ale má i své zápori a zatím u mne výtězí RM...
Jj, a doporučuji ti stáhnout si expensions, a co nejvíc... jelikož tam fakt spousta dobrých věcí chybí a expensions ti je nahradí....nebo spíš přidají....
PS: Kdyby si zistil jak pracovat s MO a jak tyto funkce opravdu spojezdnit tak řekni![]()
(pro neznalce: jedná se o funkce komunikace 2 poČítačú jak díki LAN tak díki internetu, nikdy sem osobně asi z návody nebil úspěšný....)
Zpět na Diskuze k Clickteam Fusion, Construct, XNA, Unity3D a všemu ostatnímu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník