Tak jsem na fórum hodil vítězný styl. A pokud se někomu nelíbí (ať si prdel políbí xD), může si styl fóra změnit v uživatelském panelu, v kolonce "nastavení" dal jsem tam všechny, co se zúčastnili v anketě, + styl, co sem pak ještě poslal Lukaaash a + defaultní styl phpBB3, který zde byl do teď.
Nádhera, jen mě udivuje, kam ty příspěvky házíš hotové to možná je, ale hra to není tohle patří do jiné sekce, nebo jestli si s námi kromě času zahrává i prostor? kdoví
EDIT: Aha, omlouvám se, ono je to v každé sekci, téma je posuvné, to je chytrý
většina tlačítek tady na tom stylu taky nejsou v cz, vyměnil jsem jen 2, které byly už na starém fóru od Rebela EDIT : aha, omlouvám se, u stylů Dark Fantasy a GuildWarsAlliance jsem zapomněl přejmenovat složku en na cs už je to v pořádku
Jj to je možné ale tie tlačídla tam fakt chýbajú!!! Keď neni preklad tak sa neukáže ani ANG tlačítka! Urobto tak že v štýle v imageset nakopíruj tie tlačidlá ANG (tu zložku proste en) a premenuj ju na CZ tak nebudú CZ tlačidlá ale aspoň sa bude zobrazovať Angl tlačidlá!
aha tohle myslíš jj, když jsem změnil styl fóra, změnila se i ta ikona.napadlo mě, že bych místo ní tam dal ikonu R2H, ale budu muset nejdřív zjistit, kde to můžu změnit. je na to HTML tag <link rel="shortcut icon" href="ikona.ico" />, ale to phpBB má snad 1 000 000 souborů mno asi začnu někde ve stylech