dal jsem tam všechny, co se zúčastnili v anketě, + styl, co sem pak ještě poslal Lukaaash a + defaultní styl phpBB3, který zde byl do teď.
 dal jsem tam všechny, co se zúčastnili v anketě, + styl, co sem pak ještě poslal Lukaaash a + defaultní styl phpBB3, který zde byl do teď. 
Moderátor: Moderátoři
 hotové to možná je, ale hra to není
 hotové to možná je, ale hra to není  tohle patří do jiné sekce, nebo jestli si s námi kromě času zahrává i prostor? kdoví
 tohle patří do jiné sekce, nebo jestli si s námi kromě času zahrává i prostor? kdoví 

už je to v pořádku
 už je to v pořádku 

jj, když jsem změnil styl fóra, změnila se i ta ikona.napadlo mě, že bych místo ní tam dal ikonu R2H, ale budu muset nejdřív zjistit, kde to můžu změnit. je na to HTML tag <link rel="shortcut icon" href="ikona.ico" />, ale to phpBB má snad 1 000 000 souborů
 jj, když jsem změnil styl fóra, změnila se i ta ikona.napadlo mě, že bych místo ní tam dal ikonu R2H, ale budu muset nejdřív zjistit, kde to můžu změnit. je na to HTML tag <link rel="shortcut icon" href="ikona.ico" />, ale to phpBB má snad 1 000 000 souborů  mno asi začnu někde ve stylech
 mno asi začnu někde ve stylech 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník