Caf

takže všeci tu nějak přes prázdniny odjíždíte, někteří na pár dní, jiní na dýl a bohužel/bohudík i já se k vám hodlám připojit. Zítra ráno odjíždim za bábinkou na moravu, takže přes příští týden tady budu jen velmi zřídka (teda podle toho jak často budeme u tety tj. na internetu

možná to bude trochu častěji, alespoň doufám

). A pak přes další dva týdny budu u svýho táty, tj. 100% bez netu, pak jedu na tábor atd atd. takže abych to nějak zkrátil, prostě tu do konce prázdnin budu čím dál míň. Na druhou stranu budu snad moct konečně víc máknout na svym projektu a když všechno půjde OK, tak bych vám ho snad mohl i konečně po prázdkách představit

. A přes ty dva dlouhý měsíce mě určitě i začne líst krkem, takže až prázdniny skončí, budu ho mít plný zuby a když mám plný zuby svýho projektu, většinou mě zas chytne programování, tkže bych mohl trochu máknout na webu pro R2H, kterej zatim zeje tak trochu prázdnotou
http://www.rpg2heaven.cz a přílišným html
A nakonec ještě jedna věc, nechci kvůli tomu zakládat nový téma, nebo spíš se mi nechce, protože je pozdě a už chci taky do postele si trochu schrupnout

. Jedná se o topic ve Všemožné diskuzi, konkrétně topic
Pokec o všem, který, když jsem jej nedávno prohlížel, byl (jaké to překvapení) plný neuvěřitelně smaoidních příspěvků. Člověk by ani nevěřil, jak dlouho se dá polemiozovat o tom, jestli blázni = cvoci a pokud ne, kam kdo patří xD V každém případě bych byl rád, kdyby debaty tohodle typu přestaly zahlcovat fórum, takže budu Pokec o všem a jemu podobné topicy (nejčastěji se nacházející právě ve Všemožné diskuzi) pravidelně promazávat, když se přílišně zahltí. Teď už je pozdě, takže s tím začnu až se vrátím z prázdnin.
Takže tu teda ty prázdniny nějak přežijte a hodně zdaru, páč si teď nejsem jistej, jestli vám tu zbyl alespoň nějakej admin nebo moderátor, na kterýho byste se teoreticky mohli obrátit s problémy
EDIT : A právě sem si všiml, že čas na fóru de o hodinu pozadu...
EDIT 2 : Čas opraven
EDIT 3 : Tak ne, čas se nehýbe ať ho nastavuju jak chci. ještě se na to podívám později