Nový web

Moderátor: Moderátoři

Jste pro novou stránku?

Ano
17
74%
Ne
6
26%
 
Celkem hlasů : 23

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Nový web

Příspěvek od Neas » březen 22, 2010, 10:43 pm

Dostal jsem takovej nápad. Co říkáte na novou stránku? Myslím tím, že bych napsal něco úplně od základů. Tedy nečekejte, že bum a najednou tu bude stát úplně jiná stránka :) to ne, je to plán spíše na několik měsíců do budoucna, přecijen je to opravdu hodně práce a mám i jiné starosti, než rpg2heaven, mimo jiné i svůj herní projekt a také nějaký ten mimointernetový život 8) .
Samozřejmě taky nechci všechno předělat, chtěl bych zanechat takové věci jako smailíky, hodnosti, možná i barevné téma fóra, tyhle věci se ještě vyřeší, jak jsem již psal, je to projekt na více měsíců 8)
Jde mi o to udělat z fóra portál. Zachovat, případně přidat při tom nějaké funkce, které toto fórum nabízí. Musím jen napsat nějaký program, který by převedl stávající příspěvky i do nového portálu. To nejspíš bude největší problém, proto, pokud mi tenhle nápad odsouhlasíte, začnu právě tím :) . Navíc by to nejspíš vyřešilo i problém s těmi spamboty.
A co se vzhledu týče, to je další otázka. A taky další důvod, proč tenhle topic zakládám. Pokud někdo budete mít nějaký nápad na vzhled, dejte mi sem o tom vědět, prosím. Nákres v malování, ve photoshopu, černobíle, barevně, nebo třeba jen popis, to je mi vcelku jedno :)
Mno jsem upřímně zvědavý na vaše reakce :D
EDIT: taky jsem uvažoval o koupení domény, web by pak byl v lepších podmínkách, měl by více místa na soubory, zbavil by se té reklamní lišty nahoře a navíc by v url neměl tu část ".ic" :D A to vše by stálo za rok míň, než mám měsíční kapesný xD
A ještě jedna věc, pokud se web vydaří, hodlám do něj zakomponovat i AJAX - tj. nové přéspěvky by se zobrazily bez opětovného načtení stránky, stejně tak by probíhalo i přihlašování a podobné akce 8)

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1915
Registrován: květen 18, 2009, 2:43 pm
Bydliště: České Budějovice - někde pod mostem xD

Příspěvek od Michalc » březen 23, 2010, 3:19 pm

Tohle mi celkem staci, ale jde o to, co bys tam z toho udelal, no... Jestli by to vypadalo dobre, tak proc ne...
Pomohl jsem ti? Pomoz i ty me. Jdi na --TUTO-- stranku a klikni na reklamu kterou tam uvidis. Tobe to zabere par vterin a me to pomuze.
Obrázek
Userbary - bannery - kraviny...
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek

Oficiální stránka hry Bratrstvo Vyvolávačú démonů: http://brotofde.blogspot.com/ - Tak nějak zrušeno

Obrázek
Můj nejnovější návrh WoW setu: Lvl 19 F1 Firebolt Mage Twink set

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Příspěvek od Neas » březen 23, 2010, 3:40 pm

Právě že co se týče vzhledu, nechci dělat moc radikální změny, aby z rpg2heaven nebyl najednou úplně jinej web. Jsem spíš usedlík, než abych něco v tomhle ohledu nějak extrémně měnil :lol:

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1915
Registrován: květen 18, 2009, 2:43 pm
Bydliště: České Budějovice - někde pod mostem xD

Příspěvek od Michalc » březen 23, 2010, 3:45 pm

Jasne, ale nemyslim to jen vzhledove, myslim tim i funkcema, uvidime, v nejhorsim to nak hodime zpatky :D .
Pomohl jsem ti? Pomoz i ty me. Jdi na --TUTO-- stranku a klikni na reklamu kterou tam uvidis. Tobe to zabere par vterin a me to pomuze.
Obrázek
Userbary - bannery - kraviny...
Obrázek
Obrázek

Obrázek Obrázek

Obrázek

Oficiální stránka hry Bratrstvo Vyvolávačú démonů: http://brotofde.blogspot.com/ - Tak nějak zrušeno

Obrázek
Můj nejnovější návrh WoW setu: Lvl 19 F1 Firebolt Mage Twink set

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Příspěvek od Neas » březen 23, 2010, 3:50 pm

samozřejmě pokud by se to neuchytilo, budu mít schovanou zálohu :D

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 794
Registrován: únor 14, 2010, 10:07 pm
Bydliště: Slaný. To je kousek od Prahy.

Příspěvek od legition » březen 23, 2010, 4:09 pm

A co takhle tohle tady nechat (jako staré všchno pozamikat) a potom postovat do nového webu který by nebyl v tom PHPBB :twisted: .
Obrázek


Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 293
Registrován: listopad 2, 2009, 11:30 am
Bydliště: Horúce Peklo

jj

Příspěvek od Raiper34 » březen 23, 2010, 4:25 pm

Hmmmm mne web postačuje uplne! :?
Jasný stručný....
keď niekde zmena tak na fore, novy vzhľad by nezaškodilo, tento je ujž dosť okukaný
Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 655
Registrován: listopad 2, 2008, 5:31 pm

Příspěvek od Maxicek » březen 23, 2010, 4:47 pm

Osobně bych to nechal jak je, jsme tu jenom malá komunita a nejspíš to tak ještě dlouho zůstane, takže (zatím) dávám NE. ;]

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 881
Registrován: srpen 25, 2008, 9:01 pm

Příspěvek od Sorc » březen 23, 2010, 5:04 pm

Až na ty spamboty by nebyly změny nějak výrazné vzhledem k tomu jak by to bylo náročné, proto myslím že tohle nemá cenu.

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 794
Registrován: únor 14, 2010, 10:07 pm
Bydliště: Slaný. To je kousek od Prahy.

Příspěvek od legition » březen 23, 2010, 5:07 pm

Pokud jsem nease dobře pochopil tak hlavní změna by byla v tom že by fórum bylo v jiném php které dělá míň chyb.
Obrázek


Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Příspěvek od Neas » březen 23, 2010, 5:23 pm

nepoužil bych termín jiné php, spíš konkrétnější. phpBB je program dělaný hrozně univerzálně a tím se jeho scripty stávají nepřehlednými a zbytečně složitými. Proto například nemohu dostatečně zabránit přístupu botů, kteří navíc nejspíš jsou dělaní jen na fóra dělané pomocí phpBB 8)
A pak jde taky o ten AJAX, když tady na fóru pošlu příspěvek, stránka se načte dohromady 3x, s AJAXem by nemusela ani jednou. I když pravda, na tohle jsme si asi už všichni dávno zvykly :D

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 840
Registrován: říjen 30, 2007, 2:56 pm
Bydliště: Dvořisko City

Příspěvek od Lukaaash » březen 23, 2010, 5:43 pm

ale tak mohlo by to být dobré, pokud to chápu dobře, zatím bys tohle nechal a pracoval na druhých stránkách, až to bude celé hotovo, vloží se tam celá databáze... aha aha, a uživatelé by se zkopírovali taky, nebo jak?
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Příspěvek od Neas » březen 23, 2010, 6:07 pm

Lukaaash píše:ale tak mohlo by to být dobré, pokud to chápu dobře, zatím bys tohle nechal a pracoval na druhých stránkách, až to bude celé hotovo, vloží se tam celá databáze... aha aha, a uživatelé by se zkopírovali taky, nebo jak?

JJ chápeš to dobře :)

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 671
Registrován: červen 6, 2007, 7:26 pm
Bydliště: Liberecký kraj

Re: Nový web

Příspěvek od Rebel » březen 25, 2010, 8:44 pm

Pro mě za mě :) HTML se nedá upravovat a ty máš více zkušeností. Jak se tu dohodnete. :mrgreen:
((random(1)*2)-1)*(rrandom(1,x)) ;
((random(1)*2)-1) will give you -1 or 1
(rrandom(1,x))

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1328
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubice-ish

Re: Nový web

Příspěvek od Vivi » březen 26, 2010, 3:40 pm

Kdyžtak se na HTML dá stáhnout tzv Wysiwyg (What you see is what you get) editor. A v tom stačí napsat co potřebuješ a uložit to do souboru HTM nebo HTML a uploadnout o na net :wink: .
Kdo ví proč, dokáže jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 840
Registrován: říjen 30, 2007, 2:56 pm
Bydliště: Dvořisko City

Re: Nový web

Příspěvek od Lukaaash » březen 26, 2010, 5:18 pm

Jo, zase jsem na něco přišel. Když odesílám zprávu nebo post, buď to musim udělat dvakrát nebo se mi to nějak neodešle... divné
+ ještě žádám na té hlavní stránce zobrazování nových příspěvků. Děkuji.
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Re: Nový web

Příspěvek od Neas » březen 26, 2010, 5:28 pm

Vivi : já editory nepoužívám. Výsledný zdrojový kód pak bývá pořádný masakr :twisted:
Lukaaash : na nové verzi? hmm... snad se to vyřeší s novým stylem. Ale mě se nic podobného neděje :?

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 794
Registrován: únor 14, 2010, 10:07 pm
Bydliště: Slaný. To je kousek od Prahy.

Re: Nový web

Příspěvek od legition » březen 26, 2010, 5:32 pm

mně taky ne ;-)
Obrázek


Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1328
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubice-ish

Re: Nový web

Příspěvek od Vivi » březen 26, 2010, 6:02 pm

Neas : A zkusil Macromedia Dreamweaver 8?
Lukaaash : Zajímavý...mně ne. Jakej prohlížeč používáš?
Kdo ví proč, dokáže jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 840
Registrován: říjen 30, 2007, 2:56 pm
Bydliště: Dvořisko City

Re: Nový web

Příspěvek od Lukaaash » březen 26, 2010, 6:11 pm

Nevím, proč to dělá, používám FF
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Re: Nový web

Příspěvek od Neas » březen 26, 2010, 6:47 pm

Vivi : zkusil jsem poznámkový blok :D
Lukaaash : ten používám taky :|

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1328
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubice-ish

Re: Nový web

Příspěvek od Vivi » březen 26, 2010, 8:08 pm

Neas : Nechápu tvojí odpověď :mrgreen: .
Lukaaash : Ehm, co je ta zkratka? Jsem asi neznalej :D
Kdo ví proč, dokáže jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 840
Registrován: říjen 30, 2007, 2:56 pm
Bydliště: Dvořisko City

Re: Nový web

Příspěvek od Lukaaash » březen 26, 2010, 8:11 pm

Vivi: Tak na úpravu html php atd. se dá použít dokonce i poznámkový blok, není-liž pravda? :D
Hele ona ta zkratka opravdu neznamená FinalFantasy, ale Mozilla. :D Nerozumíš? Tak dobře. Mozilla FireFox :D
omlouvám se vám za OT;
Neas: Prosím a co AJAX? Budeš ho teď přidávat, nebo až na konečnou verzi stránek? Nebo už tu dokonce je? Protože já nic takového nezaregistroval... A dokonce se mi tato verze i líbí, nešlo by, že by se nechala v nastavení uživatele, mohlo by se přidat více vzhledů, pokud by nezabíraly moc místa na úložném prostoru...

EDIT: Teď se mi přihodila podivná věc... Přidávám tento post a vidím, že Viviho se nějakým záhadným způsobem objevil až za tím mým... No už jsem to vrátil, ale nechápu...
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1328
Registrován: únor 7, 2009, 2:40 pm
Bydliště: Pardubice-ish

Re: Nový web

Příspěvek od Vivi » březen 26, 2010, 8:27 pm

Lukaaash : To je pravda, ale neviděl jsem v bloku tlačítko : převeď do HTML :mrgreen: . A ta zkratka... a jó jsem si říkal co by to mohlo bejt, já totiž beru Firefox jako jedno písmenko :D
Kdo ví proč, dokáže jakékoli jak. -Nietzsche

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 661
Registrován: červen 19, 2008, 11:03 pm
Bydliště: Praha 5

Re: Nový web

Příspěvek od Neas » březen 26, 2010, 8:34 pm

Lukaaash : mno říkal jsem, že nové stránky mi zaberou spíš pár měsíců, tohle ještě nejsou ony :D Teď jsem jen převedl fórum z phpBB 2 na phpBB 3. A výběr stylu hodlám umožnit, nejspíš nainstaluju všechny, jen si s nima trochu pohraju (logo a tak...). Už jsem nad tím přemýšlel, když si řekl, že sis na tenhle styl zvykl :D
A to, že se tvůj post neobjevil na posledním místě... to je divné. Jednou už se mi to tu taky stalo. A taky u Viviho :mrgreen: nějakým záhadným způsobem se totiž Viviho komenáře poslaly o několik minut později, než je reálný čas. Ale jelikož Vivi asi nežije v časoprosturu několik minut před námi, hádám, i když je to jen můj odhad, že se jedná o nějakou chybku ^^"" mno nwm... xD
EDIT: hmmm.. tak teď se můj komentář poslal údajně o 4 minuty po reálném čase xD podívám se na to do administrace.
Vivi : nemusíš nic převádět, stačí jen změnit příponu z .txt na .htm .html .php .js .css nebo jakejkoli jinej formát. Scripty sou pořád jen texty, záleží jen na příponě. a html, php a pod. nepotřebují žádný překladač, narozdíl od třeba .csh .c .ruby atp... i když i je můžeš napsat do poznámkovýho bloku, jen potřebuješ překladač, kterym ten soubor vybereš a přeložíš do .exe případně jinýho formátu 8)

Další

Zpět na Archiv

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník