Samozřejmě taky nechci všechno předělat, chtěl bych zanechat takové věci jako smailíky, hodnosti, možná i barevné téma fóra, tyhle věci se ještě vyřeší, jak jsem již psal, je to projekt na více měsíců

Jde mi o to udělat z fóra portál. Zachovat, případně přidat při tom nějaké funkce, které toto fórum nabízí. Musím jen napsat nějaký program, který by převedl stávající příspěvky i do nového portálu. To nejspíš bude největší problém, proto, pokud mi tenhle nápad odsouhlasíte, začnu právě tím

A co se vzhledu týče, to je další otázka. A taky další důvod, proč tenhle topic zakládám. Pokud někdo budete mít nějaký nápad na vzhled, dejte mi sem o tom vědět, prosím. Nákres v malování, ve photoshopu, černobíle, barevně, nebo třeba jen popis, to je mi vcelku jedno

Mno jsem upřímně zvědavý na vaše reakce

EDIT: taky jsem uvažoval o koupení domény, web by pak byl v lepších podmínkách, měl by více místa na soubory, zbavil by se té reklamní lišty nahoře a navíc by v url neměl tu část ".ic"

A ještě jedna věc, pokud se web vydaří, hodlám do něj zakomponovat i AJAX - tj. nové přéspěvky by se zobrazily bez opětovného načtení stránky, stejně tak by probíhalo i přihlašování a podobné akce