Tak převod proběhl úspěšně. Byly nějaké komplikace, ale naštěstí jsem to nějak zvládl

jen teda ve finále to trvalo 3 hodiny, což je dýl, než bylo původně v plánu, takže jsem jen provedl samotný převod a nic víc. Ještě teda sem hodim nějakej ten vzhledovej styl, až se zítra vrátím ze školy, nebo prostě někdy... pokud teda najdu někde nějakej lepší (přijímám návrhy, pokud někde najdete nějaký pěkný styl

). Každopádně původně jsem měl v plánu i nějaké další změny, ty však nebudu dělat teď v jednu ráno, sem už děsně uanvenej, bolí mě za krkem a snad nikdy sem se do postele netěšil víc, dokonce i když vím, že mám zítra laborky (chjo..

). avatary se nějak nechtěj zobrazovat, toho senelekejte, jen musíme s Grimem někde v administraci najít, kde se povoluje jejich zobrazování.
Jiank phpBB3 má o dost rozsáhlejší administraci, což by mohlo konečně zatnout tipec těm drzým botám

Chtěl jsem taky přidat nějaké BBcody, což také stará verze nepodporovala, to tedy taky odkládám na zítra. Jen teda dneska sem povymazal smailíky nové verze a nahradil je těmi klasickými, na které jsme zvyklí (smailíci mají samozřejmě absolutní přednost xD). Pak nějaká bližší konfigurace práv.. mno čeká mě toho zítra ještě hafec. Každopádně fórum je už v provozu a čeká jen na vaše další příspěvky.
Dobrou noc

Neas