Nefunguje ato. přihlá?ení

Zde naleznete veškeré důležité informace a lze zde diskutovat na téma webových stránek.

Moderátor: Moderátoři

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 655
Registrován: listopad 2, 2008, 5:31 pm

Nefunguje ato. přihlá?ení

Příspěvek od Maxicek » červenec 20, 2009, 8:33 pm

Čauky, mám nastevený automatický přihlá?ení ale v?dycky kdy? sem příjde tak jsem odhlá?enej, v?dycky si to zapnu a docela mě to ?tve, ne?lo by se na to něják mrknout? Ď
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 680
Registrován: červen 6, 2007, 7:26 pm
Bydliště: Liberecký kraj

Příspěvek od Rebel » červenec 20, 2009, 10:04 pm

nastav si jinak prohlí?eč ? :)
((random(1)*2)-1)*(rrandom(1,x)) ;
((random(1)*2)-1) will give you -1 or 1
(rrandom(1,x))

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 567
Registrován: květen 10, 2009, 7:49 pm
Bydliště: Sluneční soustava > planeta Země > Evropa > Česká republika > Moravskoslezský kraj...

Příspěvek od lekiller » červenec 20, 2009, 10:27 pm

jestli má? firefox, zkontroluj zda má? vypnuté automatické mazání důvěrných dat po vypnutí 8)
Dělám v RPG MAKERU XP
http://www.lekiller.ic.cz - MŮJ WEB

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 655
Registrován: listopad 2, 2008, 5:31 pm

Příspěvek od Maxicek » červenec 20, 2009, 11:44 pm

Mám IE 7
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 680
Registrován: červen 6, 2007, 7:26 pm
Bydliště: Liberecký kraj

Příspěvek od Rebel » červenec 21, 2009, 8:28 am

Mrkni na nastavení, bude to v osobních údajích nebo bezpečnosti. Nastav jinak cookies ? Nebo to zkus najít na netu jako návod, jak to spravit. Někdo jiný ti tady určitě poradi. IE jsou nejhor?i prohli?eče :D ale zdar surfovani.
((random(1)*2)-1)*(rrandom(1,x)) ;
((random(1)*2)-1) will give you -1 or 1
(rrandom(1,x))

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 1282
Registrován: duben 27, 2009, 6:54 pm
Bydliště: SR

Příspěvek od JKlena » červenec 21, 2009, 9:07 am

Jednodu?e stáhni Mozillu Firefox, a raději u? nikdy se nepřiznávej ?e si pou?íval IEčko 8)

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 881
Registrován: srpen 25, 2008, 9:01 pm

Příspěvek od Sorc » červenec 21, 2009, 11:38 am

Já furt nevim v čem je IE hor?í ne? třeba godzila icefox (jako v něčem jo, ale jiný prohlí?eče nenabízrej nic cobych potřeboval a neměl to IE).

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 567
Registrován: květen 10, 2009, 7:49 pm
Bydliště: Sluneční soustava > planeta Země > Evropa > Česká republika > Moravskoslezský kraj...

Příspěvek od lekiller » červenec 21, 2009, 5:07 pm

omg je toho hodně, jenom to musí? vyzkou?et
Dělám v RPG MAKERU XP
http://www.lekiller.ic.cz - MŮJ WEB


Zpět na Diskuze k webu & Pravidla fóra

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník