1. defaultně odškrtnutá možnost trvalého přihlášení
2. vytvoření samostatné sekce pro vx ace či aspon doplnění do názvu (ono i u projektů je divný,když je psaný jen vx a přitom to je děláno ve vx ace
 )
 )3. u projektů ve vývoji mi přijde zbytečná možnost hodnocení projektu,když ještě není hotový
 udělal bych zvlášť tabulku pro hotové hry a nehotové projekty.. (tabulky by se mohli rozšířit i o další položky
 udělal bych zvlášť tabulku pro hotové hry a nehotové projekty.. (tabulky by se mohli rozšířit i o další položky  )
 )4. zachování inkubátoru a tedy diskuse nad projekty na foru (přece jen web by měl sloužit jen na prezentaci a komentování hry a informacím o ní a nějaká široká diskuze nad nehotovými projekty by měla zůstat zde)
Takže pokud někdo souhlasí či nesouhlasí,tak se tu vyjádřete... díky

ale je to zase trošku větší zásah, mám momentálně zakázku na jiný stránky, kde mám deadline, kterej musim dodržet (konec měsíce), pak můžu provádět zase rozsáhlejší změny na r2h.
 ale je to zase trošku větší zásah, mám momentálně zakázku na jiný stránky, kde mám deadline, kterej musim dodržet (konec měsíce), pak můžu provádět zase rozsáhlejší změny na r2h.