Zdravím,
jsem Tutifus, je mi 21 let a jsem z Brna. Mám rád komedie, fantasy, sci-fi a horrory... poslouchám převážně rock a metal... občas zapařím nějaké ty PC hry... jsem fanda Naruta (Anime i Manga), mám rád pivko a hry na hrdiny (aka Dungeons & Dragons)... Jinak jsem již výdělečně činná osoba, takže volného času již není co bývalo... To by bylo tak na úvod.
O RPG Makeru jsem se dozvěděl čirou náhodou při brouzdání na internetu a vcelku mě to zaujalo... Už dříve (hooodně dříve - asi před 3 roky) jsem se pokoušel o různé počiny v Game Makeru, ale neměl jsem pořádný nápad, trpělivost a vůbec jsem neměl šajnu, co všechno s tím jde udělat... To se však o RPG Makeru říct nedá, bo hned první spuštění mi řeklo víc než dost.
Hned jsem dostal pár nápadů a doufám, že se mi alespoň jeden povede zrealizovat. Zatím si však jen všemožně zkouším různé funkce a žádný větší projekt rozdělaný nemám. Snad RPG Maker neskončí v temném zákoutí mého HDD jako už toliko věcí pro které jsem se nadchnul a nedokončil... No alespoň teď doufám, že ne
Nu myslím, že to by bylo na úvod tak asi všechno, tak tvorbě zdar
Tutifus