Tak já doufám, že si to zahrál i někdo další. JInak monstra mi přijdou stále těžší a v tom Revanu je chvíle, kdy člověk nemá co dělat a jakýkoliv další posun vede jen přes otravné vybití x příšer nejlíp s nějakým bosem, jenže mi přijde, že jsem příliš slabý. (lvl 24 zatím)
třeba hlavní krysa, má 2000 životů,. já ji dávám za 14-17 a můžu dát jednu až dvě rány za kolo a pak musim čekat,až vypustí ty koule, pokud neminu. takže to je nějakých 70-100 cyklů, než ji zabiju a přitom stačí dvě ukliknutí a sem mrtvej, neni těžká ta krysa, jen je to dost zdlouhavé ten boj. Kdyby měla polovinu života, tak se nic nestane.
V menu se mi neukazují všechny klíčové věci, co seberu, třeba ta květina neni nikde vidět a netušim, k čemu je apod.. to samé ty kameny, vůbec netuším, co to je.

nikde se nezobrazujou.
V úkolech ty karty jsou spřeházené na sebe a píše mi to hotové i aktivní úkoly na místech, kde sem ještě nebyl.
Větší bug je když hledám tu auru, vlezu dovnitř a když vylezu bez toho, abych našel nějaký cíl, tak jen černá obrazovka a hra se kousne.
Ale nevzdávám to a pokračuju směle dál.