Moderátor: Moderátoři

Pak se mi ještě hodně líbilo Quintessence: The blighted venom, ale to je spíš interaktivní film (zase s naprosto epickým příběhem) s několika minihrami a souboji.
 Pak se mi ještě hodně líbilo Quintessence: The blighted venom, ale to je spíš interaktivní film (zase s naprosto epickým příběhem) s několika minihrami a souboji. Teď jsem se k ní znovu dostal když jsem byl u babičky a na svém slabém notebooku jsem kromě Stronghold Crusader měl právě jenom FS, tak jsem zase zapařil. A dostal jsem se skoro ke konci, při příští příležitosti to snad konečně dohraju.
 Teď jsem se k ní znovu dostal když jsem byl u babičky a na svém slabém notebooku jsem kromě Stronghold Crusader měl právě jenom FS, tak jsem zase zapařil. A dostal jsem se skoro ke konci, při příští příležitosti to snad konečně dohraju.

RomanMaster píše:Já nevím co je tom pravdy,ale prý jsi udělal demo na pokračování FS.A jestli je to pravda tak mi prosím napiš link.
 Možná hloupá otázka, ale já tam vejdu, jdu dál nahoru a mám na výběr: 1) jít doleva, kde je okno s "vyčisti cestu" a dál je tam pak ta barikáda myslím, nebo tak. 2) jít doprava, kde jsou ty ostnatý překážky a za nima zase barikáda. 3) jít jednou z těch tří (asi) cest nahoru. V jedný jsou jen příšery, v druhý je ten zabarikádovanej meč a ve třetí jsou taky příšery a PÁČKA. Pokud to dobře chápu, tak ta páčka mi má uvolnit některou z těch barikád, ale já se k ní zaboha nemůžu dostat a přepnout jí. Je jakoby zablokovaná (nebo jak to mám líp popsat). Prostě do ní můžu sekat, jak o život, a nic. Rebel tu už sice není, ale pořád mám naději, že někdo z vás na to zareaguje a poradí mi, co s tím. Jak mám tu páčku aktivovat, nebo jestli je tam nějaká jiná páčka...
 Možná hloupá otázka, ale já tam vejdu, jdu dál nahoru a mám na výběr: 1) jít doleva, kde je okno s "vyčisti cestu" a dál je tam pak ta barikáda myslím, nebo tak. 2) jít doprava, kde jsou ty ostnatý překážky a za nima zase barikáda. 3) jít jednou z těch tří (asi) cest nahoru. V jedný jsou jen příšery, v druhý je ten zabarikádovanej meč a ve třetí jsou taky příšery a PÁČKA. Pokud to dobře chápu, tak ta páčka mi má uvolnit některou z těch barikád, ale já se k ní zaboha nemůžu dostat a přepnout jí. Je jakoby zablokovaná (nebo jak to mám líp popsat). Prostě do ní můžu sekat, jak o život, a nic. Rebel tu už sice není, ale pořád mám naději, že někdo z vás na to zareaguje a poradí mi, co s tím. Jak mám tu páčku aktivovat, nebo jestli je tam nějaká jiná páčka...

remind píše:Rebel tu je neboj , akorát přesedlal na jiný engine určo ti časem poradí ja bohužel si tuhle pasáž vůbec nepamatuju taky jsem fs dohrál před lety
 Snad mi někdo poradí.
 Snad mi někdo poradí.  Já vím, že je, ale spíš jsem to myslela tak, že už se asi dotazům k FS moc vyjadřovat nebude.
 Já vím, že je, ale spíš jsem to myslela tak, že už se asi dotazům k FS moc vyjadřovat nebude.  Já právě taky. Ale dostala jsem chuť si to znovu zahrát a pokud možno splnit toho co nejvíc (jak jsem psala nahoře). Rebelova tvorba mě pořád baví, tak se těším s čím novým případně přijde.
 Já právě taky. Ale dostala jsem chuť si to znovu zahrát a pokud možno splnit toho co nejvíc (jak jsem psala nahoře). Rebelova tvorba mě pořád baví, tak se těším s čím novým případně přijde. 

feryk píše:takhle asi budeš muset počkat, až se tu Rebel objeví.
 vždyt já už si to nepamatuju...
 vždyt já už si to nepamatuju...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků