Moderátor: Moderátoři

) No holt, uvidíme, jak ostatní
 ) No holt, uvidíme, jak ostatní 

JKlena píše:Abych to rekl rychle, jsem na Rebelove strane. Plne ho chapu a myslim ze to ma vyznam.
ALE, rozhodne nehodlam stratit autonomitu a proto bych chtel aby si v prvni rade ziskal urcita prava a nerusil databazi tohoto fora hnet. Aby sme mneli zalohu aspon nakou dobu. Taky musis mit minimalne sekcioveho admina, aby si mohl spravovat RM komunitu aspon. A taky at nam tam prenesou aspon nas forum skin, klidne jako sekundarni volbu ale aspon at v nadstavenich ta moznost je.
Ale upozornuju te rebeli, takhle muzes stratit rpg2 naveky. Pokud se ONI rozhodnou zrusit nas, nezalezmo na duvodech a jestli to mi chceme, proste nas zrusi a nikto z nas nad tim nebude mit moc! Mysli na to!
EDIT: Taky mne napada a co projekty ktere nejsou v RM ?

Každopádně furt nevim, kde berete jistotu, že sloučení se rovná oživení. Jestli podle vás (1+1)>2/1 tak no coment.
 Každopádně furt nevim, kde berete jistotu, že sloučení se rovná oživení. Jestli podle vás (1+1)>2/1 tak no coment.  V tom případě bych navrhoval sloučit se s nějakým velkým a živým forem.
 V tom případě bych navrhoval sloučit se s nějakým velkým a živým forem. 
žádné není... podle mě je to 1+1>1feryk píše:Jestli podle vás (1+1)>2/1 tak no coment.V tom případě bych navrhoval sloučit se s nějakým velkým a živým forem.

Možná začat pracovat na nejakých i YT návodech a tak v češtine. Prostě věci co lidí chtějí a co je baví. Ne se slučovat. Je to tak trochu jako, uhm... Schovat se pod koberec. Pořád budeme k nalezení a tak, ale už to prostě nebude ono...
 Možná začat pracovat na nejakých i YT návodech a tak v češtine. Prostě věci co lidí chtějí a co je baví. Ne se slučovat. Je to tak trochu jako, uhm... Schovat se pod koberec. Pořád budeme k nalezení a tak, ale už to prostě nebude ono... 

Ale je pravda, že jak si občas udělám videjko a hodim na youtube, tak už mi psalo asi 20 lidí z čech a slovenska a ptali se mě na český tutorialy, že nic takového nemůžou najít a jestli něco takového nedělám, že se jim to líbí, bohužel sem všem psal, že nemám na to čas, psal sem to tam někde i u videí, takže kdyby byl kanál rpg2heaven a někdo dělal tutorialy, tak by to určitě pár lidí přilákalo, jenže to je jak s tim facebookem, někdo by se o to musel starat a čas jsou peníze.
 Ale je pravda, že jak si občas udělám videjko a hodim na youtube, tak už mi psalo asi 20 lidí z čech a slovenska a ptali se mě na český tutorialy, že nic takového nemůžou najít a jestli něco takového nedělám, že se jim to líbí, bohužel sem všem psal, že nemám na to čas, psal sem to tam někde i u videí, takže kdyby byl kanál rpg2heaven a někdo dělal tutorialy, tak by to určitě pár lidí přilákalo, jenže to je jak s tim facebookem, někdo by se o to musel starat a čas jsou peníze. 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků